Geluk

Coachees aan de lopende band!

‘Ik ben de enige uit mijn opleiding Life Coach die effectief een coaching praktijk heeft opgestart!’ riep ik net nog naar mijn business coach. ‘Er zaten zo’n toffe en goede coaches tussen dat ik dat enorm zonde vind!’ Vaak kom ik ook mensen en zelfs klanten tegen waarvan ik denk: ‘Dat zou nu eens een goede coach zijn!’

Helaas nemen weinigen van hen ook effectief de stap naar het opzetten van hun eigen praktijk. Als ze dan toch de stap zetten, nemen ze binnen het jaar al terug een bediende baan aan. De reden: ze vinden niet voldoende klanten. Hun praktijk vol krijgen met klanten is voor hen een hele opgave. Ze weten niet hoe ze aan die klanten dienen te geraken en hebben geen kaas gegeten van marketing en sales. Ze haatten het om mensen te ‘pushen’. (Dat hoeft ook helemaal niet.) Dus ze laten hun droom vallen. SUPERZONDE!

Het duurde bij mij ook een aantal jaar vooraleer ik zelf de code gekraakt had, hoe ik aan de lopende band aan klanten diende te geraken. Maar het is me wel gelukt! Zo goed zelfs dat ik op de duur ging werken met wachtlijsten en uiteindelijk mensen moest doorverwijzen. Dat laatste vonden mijn klanten niet zo fijn, ze kwamen ten slotte voor mij.

Na het 8 jaar zelf te doen, heb ik nu besloten om aan andere coaches te laten zien, hoe ze aan voldoende klanten moeten geraken. Samen met hen bouw ik aan een goedlopend bedrijf waarin ze samen werken met mensen die hén diezelfde energie terug geven. Zo tippelen ze lekker om die burn out en die extra bediende baan heen en hebben ze het geld en de tijd om voldoende aan zelfzorg te doen.

Ervaar jij ook dit probleem?

Schrijf je hier in voor de gratis masterclass: `Hoe krijg ik meer coachees in mijn praktijk´ en ik geef je mijn 10 geheimen die ik inzet om aan klanten te geraken.

Groetjes,

Sófie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *