Mijn 10 persoonlijke doorbraakgeheimen.

* Hoe ik in 20 uur per week een mooi coaching bedrijf opbouwde
als alleenstaande mama met een hulpbehoevend zoontje 👩‍👦  *

IMG_4707

Toen ik voor het eerst een traject volgde bij Sófie, had ik maar een vaag idee over hoe ik het zelfstandig worden moest aanpakken en wat ik nu juist wou. Na dit traject heb ik hier dankzij haar een duidelijk beeld over. Ik ben ook HSP en ook hier kreeg ik meer inzicht in door Sófie. Dit hielp me ook bij de keuzes die ik moest maken voor mijn bedrijf Pupia. Door de duidelijke rechtdoor en rechtaan aanpak van Sófie voelde ik me vol energie eraan te beginnen en dit gevoel blijf ik behouden.
 
Pia: Zaakvoerder Pupia
 
*****

Ik hield me nog vast aan een andere baan, maar na het traject van Sófie ben ik volledig voor het zelfstandig ondernemerschap gegaan!

Hellen: Diëtiste bij Hungry For Health

*****

Ik doe nu écht wat ik wil!

Ik ben in een goede mindset, nu al een tijdje, waarvoor enorme dank om me mee op het juiste pad te zetten. Super dikke merci voor alles, ik besef nu echt wel hoe waardevol je coaching is!

Anja: Life coach aan zee

ondernemen

Hoi, Ik ben Sófie. 

Een hoogsensitieve vrouw en mama die positief in het leven staat. Ik heb mijn goed betaalde en prestigieuze baan opgegeven, om als coach op avontuur te gaan in de spannende wereld van het zelfstandig ondernemerschap.Tijdens mijn opleiding van Life Coach, vond ik mijn talenten en competenties, die ervoor zorgden dat ik met grote onderscheiding mijn diploma heb behaald. Ondertussen heb ik zelf 8 jaar als Life Coach een praktijk gehad en ben mij daarna gaan specialiseren naar Business Coach voor coaches die en goedgevulde praktijk wensen. 

Copyrights © Business Coach Sófie

Ondernemingsnummer Vennootschap: 0773.567.674 Ondernemingsnummer eenmanszaak: BE0538669011