Hoe je gemoedsrust kan vinden na verraad in 1 dag, zelfs als je het gevoel hebt gek te worden.

Eerlijk, ik raak al van streek als ik er alleen maar aan terugdenk hoe ik in die weken was, toen ik net verraden was. Ik gedroeg me echt als een GEK. Als je ernstig verraden bent, voelt de wereld onveilig en verraderlijk. Hetgeen ik in die periode nodig had was iemand die me uit die hel kon leiden. Vandaar creëerde ik dit boek, om jou een helpende hand te bieden.

Aankopen
Internationale downloads
Bruikbare tips
Koppels gered
Beschrijving

Vertrouwen is voor veel mensen hét belangrijkste in een relatie. Vaak wordt ons vertrouwen geschonden en dat doet pijn, veel pijn. Maar hoe gekwetst we ook zijn, hoe vaak we het ook verknallen, toch blijven ons best doen om anderen te vertrouwen. En dat is vaak ontzettend zinvol. In dit boek, vertel ik je waarom.

Ik geef je tevens een kijkje mijn leven, waarin ik helaas ook al vaak geconfronteerd geweest ben met verraad. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is, iemand terug te leren vertrouwen die je verraden heeft.

Ik hoop dat je dit boek mag ervaren als kennis dat je in staat stelt de juiste beslissing te nemen en je gerust te stellen dat je niet gek of dom bent als je beslist om samen verder te gaan. Dat je leert om alles van op een afstand te bekijken, maar uiteindelijk met heel je hart achter jouw beslissing staat.

Inhoud e-book:

Je kan het boek, na aankoop, direct downloaden op de afrekenpagina.

Je kan het op elk apparaat lezen

Lees je graag onderweg?

Goed! Je kan het boek gewoon downloaden en lezen op je Iphone, Ipad of computer. Jij kiest!

Je krijgt antwoord op volgende vragen:

Je kan het boek, na aankoop, direct downloaden op de afrekenpagina.

Over Sófie

Hoi, Ik ben Sófie en ik ben sinds 10 jaar succesvol life coach. In mijn carrière heb ik tal van koppels verder geholpen met relatie therapie. Maar ik spreek ook uit eigen ervaring. Ik weet als geen andere hoe moeilijk het is, iemand terug te leren vertrouwen die datzelfde vertrouwen beschaamd heeft. In dit boek, leer ik je hoe je dat doet. 

 

Ontwerp zonder titel (1)
Dit boek is zeker een aanrader voor al diegenen die kampen met de vraag of het de moeite waard is je relatie te herstellen. Ook gaf het mij een geruststellend gevoel antwoorden te krijgen op al de vragen die ik had.
Liesbeth D.
Huismama