Hoe je gemoedsrust kan vinden na verraad in 1 dag, zelfs als je het gevoel hebt gek te worden.

Eerlijk, ik raak al van streek als ik er alleen maar aan terugdenk hoe ik in die weken was, toen ik net verraden was. Ik gedroeg me echt als een GEK. Als je ernstig verraden bent, voelt de wereld onveilig en verraderlijk. Hetgeen ik in die periode nodig had was iemand die me uit die hel kon leiden. Vandaar creëerde ik dit boek, om jou een helpende hand te bieden.

Bedankt voor het aanvragen van het gratis hoofdstuk, het zal verzonden worden naar je mailbox!

Maar wacht nog even ik heb nog een unieke korting voor jou op deze pagina!

Uren
Minuten
Seconden
Deze aanbieding is helaas verlopen!

LET OP: Deze aanbieding is slechts 30 minuten geldig! 

Daarna komt deze NIET meer terug!

Aankopen
Internationale downloads
Bruikbare tips
Koppels gered

Je kan het op elk apparaat lezen

Lees je graag onderweg?

Goed! Je kan het boek gewoon downloaden en lezen op je Iphone, Ipad of computer. Jij kiest!

Je krijgt antwoord op volgende vragen:

Over Sófie

Hoi, Ik ben Sófie en ik ben sinds 10 jaar succesvol life coach. In mijn carrière heb ik tal van koppels verder geholpen met relatie therapie. Maar ik spreek ook uit eigen ervaring. Ik weet als geen andere hoe moeilijk het is, iemand terug te leren vertrouwen die datzelfde vertrouwen beschaamd heeft. In dit boek, leer ik je hoe je dat doet. 

 

Ontwerp zonder titel (1)
Dit boek is zeker een aanrader voor al diegenen die kampen met de vraag of het de moeite waard is je relatie te herstellen. Ook gaf het mij een geruststellend gevoel antwoorden te krijgen op al de vragen die ik had.
Liesbeth D.
Huismama