Hoe creëer je vrijheid voor jezelf als coach?

Hier lopen zoveel coaches tegenaan. Het grootste probleem is uurtje factuurtje. We hebben maar zoveel uur in 1 dag en kunnen maar zoveel klanten behandelen op 1 dag. Je hebt daar het zogezegde glazen plafond.

Hoe creëer je nu meer tijd?

We willen meer klanten bedienen op korte tijd. Stel dat je 5 dagen per week werkt en je coacht 4 mensen per dag dan zijn dan 20 mensen per week.

Als dat eenmalig is dan gaat dat, maar als mensen willen terug komen, 2 of 3 keer per week, dan wordt dit al een probleem. Maar jouw tijd blijft beperkt.

Je kan waarde verhogen door extra service toe te voegen aan je begeleiding per persoon, bv pakket.

Ik laat jou iets zien wat tijd creëert en waarde zodat je veel verschillende klanten kan bedienen met verschillende interesses en verschillende budgetten. Niet iedereen wil per se personal coaching.

Ik merk dat mijn klanten het nu veel aangenamer vinden omdat ik nu veel meer tijd voor hen gemaakt heb.

Stel je maakt een online programma en verkoopt dat voor €300, 8 modules voor 8 maanden. Je kan er een q en a of een call bij maken per week. Jouw tijd is 1 keer dat online programma maken. Dit kan 24/7 lopen.

De waarde van dit programma gaat nooit weg. Als het programma klaar is, gaan ze beginnen hunkeren naar een volgende programma.

Dan maak je een tweede online programma, je voegt daar extra live dagen of workshops aan toe van 2 à 3 dagen,.. Maak dat iets duurder bvb €900. 

Als ze dan nog meer willen, kunnen ze met jou een persoonlijk coaching traject aangaan van bijvoorbeeld €2900 en hier krijgen ze het online programma cadeau.

Dit geeft jou als coach een enorme schat aan vrijheid en blijvende waarde die je steeds aan nieuwe klanten kan verkopen.

Wees niet bang om waarde te geven. Zoveel mogelijk! Je schaad jezelf er niet mee, integendeel.

Zo creëer je fans voor het leven!

 

%d bloggers liken dit: