Geluk

Hoe word je expert als coach?

Ben jij al EXPERT in wat je doet? Ben jij die buitengewone coach, waar jouw doelgroep voor staat te springen om door begeleid te worden?

Je dromen zijn hoog. Je passie is eindeloos. En je drive is meedogenloos. Dat is waarom je niet zomaar om het even welke coach wil zijn. Je wil een buitengewone coach zijn.

Diep vanbinnen, weet je dat je een buitengewone coach kan zijn. Je weet dat je bedoeld bent om zelfs groter te worden dan je nu bent.. Je licht helderder laten schijnen, meer impact creëren en meer levens te transformeren.

Hoe je een buitengewone coach wordt in je vakgebied en waarom je dat zou willen:

Buitengewone coaches of experten worden niet zo geboren, ze worden bewust gevormd.

Om een expert te zijn, dien je bewust te werken aan je ontwikkeling en deze 3 cruciale elementen beheersen:

1) Jezelf

Wie ben jij op deze moment? Deze versie van jezelf zal jouw versie van succes definiëren en het aantal kwaliteitsvolle klanten die je aantrekt. Jouw huidige versie zal de impact dat je hebt definiëren en de omzet die je genereert in je coaching praktijk. Wanneer je naar een hogere versie van jezelf gaat, ga je automatisch diensten verlenen aan klanten van een hoger niveau. En die hogere versie van jezelf zal op zijn plaats betere resultaten, meer impact en meer inkomen opleveren. Dus werk aan die zelfontwikkeling!

2) Jouw methodiek

Je methodiek is inclusief de talenten, strategieën, technieken, systemen en aangeboren intelligentie dat je brengt in je coaching sessies, zodat je klanten enorme doorbraken en fantastische resultaten behalen.

3) Je bedrijf

Het is niet zo dat als je een goede coach bent, dat je dan automatisch succesvol zal zijn, met een winstgevende praktijk. Coaching is deel van een lang, vertrouwen bouwend proces dat zal leiden tot succes. Je zal diep in hun gedachten moeten zitten wanneer ze uitdagingen moeten overkomen. Wanneer je dat vertrouwen hebt, alleen dan kan je een krachtige, impact vol bedrijf opbouwen met structuren en systemen dat je toelaten om te werken vanuit zelfvertrouwen en rust. Niet vanuit angst en overweldiging.

Wat doe jij al om je plaatsje als buitengewone coach te bemachtigen?

Wat je nu al kan doen is je inschrijven voor mijn gratis training: ´Hoe krijg jij meer klanten in je praktijk´?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *