Geluk

Investeren als starter is een must!

Lijkt investeren voor jou onmogelijk?

Ik herinner mij nog heel goed de ochtend, dat ik over de wc hing van de spanning. Ik had net een serieuze som geld uitgegeven als investering in mijn bedrijf. Ik had geïnvesteerd in een andere business coach, iemand die veel meer vroeg dan mijn vorige coach. Ik volgde haar al een tijdje, maar had geen idee wie ze was en of ze mij werkelijk kon brengen waar ik wou zijn.

Eerder had ik geïnvesteerd in een serieus traject over zelfvertrouwen (waar ik nu trouwens een mooie online programma over gemaakt heb: Zelfzeker ondernemen), ik had tevens een grote som geld uitgegeven aan mijn marketing specialist, mijn technische VA, mijn website bouwer, mijn nieuwe boekhouder, mijn huishoudhulp,.. Dit allemaal ZONDER dat ik het geld al had verdiend.

SUPERSPANNEND DUS.

Mijn omgeving zou me gek verklaren, moest ik hen daarvoor geraadpleegd hebben. Dus dat deed ik niet. Ik ging gewoon voor waar ik in geloofde.

Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Ik had nooit gestaan waar ik nu sta, had ik niet geïnvesteerd in al die dingen. Toch voelt het nog steeds spannend als ik een bedrag investeer in iets nieuws, maar ik doe het toch. Dat spannende gevoel mag er best zijn.

De vraag die ik mezelf stel als ik ergens in wil investeren is: ´Wat kost het mij als ik het niet doe?´
Dus wat kost het jou? Tijd, misschien zelfs veel meer geld, je droom leven,..? Wat levert het je op als je het wel doet?

Ik merk dat veel coaches, die louter een dienst verlenen, het belang van investeren van geld in hun bedrijf én in zichzelf niet begrijpen. Ze investeren voornamelijk in opleidingen. Niet alleen als je een restaurant wil uitbaten of een product wil verkopen, moet je geld investeren. Maar ook als je een succesvolle coach wil worden!

Ik raad je aan om je te omringen met mensen die het best zijn in hun vak. Ga werken AAN je bedrijf met je business coach, besteed je marketing, sales, technische zaken, boekhouding,.. uit.

Misschien heb je wel geleerd om geld vast te houden. Bekijk het als een investering in jezelf en in jouw ontwikkeling. Je kan met alle info die je krijgt, levenslang verder.

Stop met het zoeken van excuses om je droom niet waar te maken of om te kunnen doorbreken.

Ga ervoor, neem risico´s, doe gekke dingen, manifesteer het geld en INVESTEER.

Dit is de énige manier om het leven te leiden, waar je altijd al van gedroomd hebt.

Groetjes,

Sófie

P.S.: Ik heb nog een paar plaatsjes vrij voor de PRE SUMMERBOOST. Waarin ik samen met jou de weg bewandel naar jouw DROOM leven. Hierin geef ik je alles wat je nodig hebt. Aanmelden met early bird prijzen kan nog tot 7 april. Vanaf daarna zal de prijs met €1000 stijgen.

Wil je eerst graag een GRATIS droombedrijf gesprek met mij voeren, dat kan!
Hier kan je je daarvoor aanmelden.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *