Geluk

Moeiteloos van onzichtbaar naar zichtbaar.

Waarom is zichtbaar worden als coach belangrijk?
Moet je zichtbaar worden?

´Ik ben bang wat anderen van me gaan denken.´
´Ik heb geen Instagram en wil het ook niet.´
`Ik hou niet van social media, ik raak er door overprikkeld.´
´Ik ga toch niet continu foto’s van mezelf online zetten?´

Herken je jezelf hierin?

Vaak zijn coaches niet enthousiast als ik over hun zichtbaarheid begin. Ze vragen zich af of het noodzakelijk is. Om die vraag te kunnen beantwoorden is het belangrijk om weten hoe klanten hun coach uitkiezen: Vaak gaat het over een connectie die ze voelen met jou, ook al is het online. Wie jij bent en hoe je het over brengt, is super belangrijk wil je de juiste klanten aantrekken. De energie die je uitstraalt, trekt klanten aan of juist niet.

Ben je bang om afgewezen te worden? Ben je bang wat anderen gaan denken als je zichtbaar wordt? Heb je het lastig om om te gaan met kritiek? Heb je geen idee wat je moet posten?

Dit zijn allemaal dingen die je kunnen tegenhouden om zichtbaar te worden.

3 slimme stappen die je kan zetten om zichtbaar te worden:

  1. Werk kei hard aan dat zelfvertrouwen, zodat je je niet meer bezig houdt met wat anderen van je denken. Dat doet er toch helemaal niet toe, zolang je de juiste klanten aantrekt? Niet iedereen zal je leuk vinden en dat is oké. Ook zal het je helpen bij het leren omgaan met kritiek, je zal je minder aangevallen voelen als persoon en makkelijker leren omgaan met de mening van anderen. Jezelf minder zien als slachtoffer en bij negatieve berichten sneller denken dat het niet goed gaat met de persoon in kwestie, in plaats van je aangevallen te voelen. Dat is gewoon super bevrijdend! Omdat het boosten van je zelfvertrouwen ZO belangrijk is en doorweegt in alles wat je doet, heb ik speciaal voor jou een doorbrekend online programma gemaakt: ´Creëer Snel een Winners Mindset.´=>Dé succesformule om je zelfvertrouwen te boosten! Check it out now!
  2. Geen idee wat te posten? Leer inspireren in plaats van louter informeren. Ik zie heel vaak dat coaches heel veel informatie delen over hun vak. Terwijl mensen eerder gemotiveerd raken door inspirerende verhalen. Vertel jouw verhaal. Laat zien wat de weg is geweest tot waar je nu bent en wat je nu nog ondergaat om naar je doel te geraken. Tip! Ik werk volgens de Know (wie ben ik, wat doe ik en voor wie), Like (ik deel info over mijn persoonlijk leven), Trust (posts om mensen vertrouwen te geven in mijn skills) en Buy (Puur bedoeld om effectief een verkoop te realiseren) – methode op mijn social media. Probeer het eens!
  3. Denk continu aan je missie, wat wil je de wereld inbrengen? Maak dat ZO groot in je hoofd, dat je niet meer bezig bent met al die bijzaken. Jouw boodschap en missie moet verspreid worden. Als jij niet zichtbaar wordt, verlies je de kans om veel anderen te helpen. Als jij dé oplossing hebt voor een bepaald probleem, hou het dan niet voor jezelf maar deel het! Zoveel mogelijk en aan zoveel mogelijk mensen! Je wil toch helpen? Dat doe je niet door onzichtbaar te blijven.
Ik weet het, zichtbaar worden zal na het zetten van bovenstaande stappen nog steeds best spannend zijn. Maar niets zal je nog kunnen tegen houden! YOU CAN DO THIS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *