van ernstig verraad naar vergeven en vergeten

door Sófie De Bleser

In het begin, als je totaal van steek bent door de ontdekking dat je bent verraden en het gevoel hebt dat je gek wordt, zul je je naar alle waarschijnlijkheid afvragen hoe je je hier ooit doorheen kunt slaan. De kans dat je de ander ooit zult kunnen vergeven lijkt vrijwel uitgesloten. Maar later, als je al veel problemen hebt aangepakt, zal de mogelijkheid van vergeving als een erg belangrijke kwestie opduiken. Het zal je zelfs lukken om het verraad te vergeten na het toepassen van de tips in dit online programma.

Dit programma heeft..

Koppels geholpen
Koppels zijn nog steeds samen
Vormen van bedrog behandeld
Case studies

Je kan het op 3 manieren volgen:

Ben je vaak onderweg?

Goed! Dan kan je het programma volgen via audio´s die je kan downloaden. Maar je kan even goed de video´s bekijken of de samenvattingen doorlopen. Jij kiest!

Er zijn 6 cruciale vragen die je jezelf waarschijnlijk stelt en op deze vragen krijg je ook antwoord in dit programma:

Over Sófie

Hoi, Ik ben Sófie en ik ben sinds 10 jaar succesvol life coach. In mijn carrière heb ik tal van koppels verder geholpen met relatie therapie. Maar ik spreek ook uit eigen ervaring. Ik weet als geen andere hoe moeilijk het is, iemand terug te leren vertrouwen die datzelfde vertrouwen beschaamd heeft. In dit online programma, leer ik je hoe je dat doet. 

Ontwerp zonder titel (1)
Dit online programma heeft mij ZO hard geholpen! Mijn partner heeft me na 10 jaar serieus verraden en ik zag door het bos de bomen niet meer. Ik deed echt de gekste dingen, maar dit programma en Sofie´s boek hebben zoveel duidelijk gemaakt voor mij. Sindsdien ben ik tot rust gekomen en heb ik samen met mijn partner écht gewerkt aan onze relatie. Naar de relatie therapeut gaan bleek na het volgen van dit programma voor ons onnodig. Bedankt Sofie!
Sabrina B.
Receptioniste