Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1900,00

Welkom bij het
snel meer coachees!
programma

Super fijn dat je mee doet lieve coach!

Met dit super praktische programma ga je leren hoe je een succesvol bedrijf creëert. Een bedrijf wat ideaal is voor jezelf maar ook voor anderen. Omdat je er een mooie impact mee maakt. Je trekt veel klanten en inspireert heel veel mensen. Je verdient er een mooi inkomen mee.

 

Dank je wel voor je investering, voor je vertrouwen en je commitment. Want jij hebt JA gezegd tegen een bedrijf waarmee je zowel enorme impact hebt als een mooie omzet gaat maken! De keuze om mee te doen is een hele belangrijke! Alles begint met een besluit om er echt voor te gaan. En dat besluit heb jij zojuist genomen.

 

Ik ga je de komende tijd helpen bij het doorlopen van een superkrachtig proces waarin je hele mooie dingen gaat beleven.

 

Ik ben zo enthousiast over alles wat je in dit programma gaat ontdekken. Ik weet zeker dat er zo veel voor je gaat veranderen. Dingen die je verwacht en dingen die je totaal zullen verrassen.

 

Graag bereid ik je voor op wat gaat komen, zodat jij het maximale uit dit programma gaat halen.

 

Met dit programma neem ik je dus mee op reis. Een reis die ik zelf heb afgelegd en waardoor ik veel van mijn dromen waarmaakte, veel meer zelfvertrouwen kreeg en ook innerlijke rust vond. Mijn persoonlijke lessen van de afgelopen jaren deel ik met je. Lessen die ik leerde en die ik graag aan je doorgeef omdat ze me veel klanten hebben opgeleverd, veel meer omzet en ik kreeg echt impact met mijn werk. 

Ik zal praktijkvoorbeelden geven uit mijn tijd dat ik een eigen praktijk had als Life Coach.

 

En ook laat ik je zien hoe de strategieën uit dit programma net zo goed werken voor andere markten. Bijvoorbeeld de zakelijke markt. Ik geloof dat de coaching droom opleiding geschikt is voor elke coach. 

 

Alle modules en stappen zijn erop gericht om je te helpen meer klanten aan te trekken op een manier die bij je past. Ik zal je vanuit eigen ervaring vertellen wat ik heb gedaan, hoe ik het heb gedaan en met welke strategie en denkwijze jij ook de aantrekkingskracht van jouw business kan verbeteren. 

Wat je ontdekt is hoe je met je bedrijf je doelen en dromen kan realiseren. Hoe je het in je bedrijf kan laten stromen, zodat klanten graag bij je kopen en jij meer voldoening gaat ervaren. Je gaat vanuit een compleet ander perspectief naar je bedrijf kijken, naar de kansen die er zijn.

 

Weet dat ik je ook zal uitdagen om anders te denken en andere stappen te zetten dan je normaal gesproken zou doen. Want als jij dat goedlopende bedrijf wil, dan zal je het anders moeten aanpakken dan bijna iedereen. De meeste ondernemers verkeren in grote onzekerheid en hebben geld-stress. Ik gun jou een bedrijf dat je impact en omzet oplevert, een bedrijf dat ideaal is voor jou. Als jij bereid bent anders te gaan denken en doen dan gaat er veel voor je veranderen. 

Het kan zijn dat je de veranderingen niet direct ziet. Blijf wel in beweging. Ondertussen gebeurt er namelijk van alles waardoor je straks kan genieten van je wins. Dus heb vertrouwen in het proces. Wij ondernemers zijn in staat om te creëren. Om van niets iets te maken. Jij ook. Let maar eens op! 🙂

 Met de coaching opleiding zal je business en je leven hoogstwaarschijnlijk veranderen. En ik ga je daarbij helpen. Misschien voel je je wat onzeker hierover en denk je dat grote groeistappen alleen voor anderen zijn weggelegd. Maar weet je, jij kan dit. Je mag je eigen doelen stellen en je eigen tempo bepalen. Maar blijf wel in beweging, blijf wel in de actie-stand. Alleen dan kun je resultaten terugzien. 

Er zal zeker in het begin veel op je af komen. Misschien gaat je hoofd overuren maken en begint het zo nu en dan te duizelen. Dat is niet gek, je gaat immers een andere manier van denken en doen aanleren. Dat heeft impact! Belangrijk is dat je op tijd je rust neemt. Dat komt het hele proces alleen maar ten goede.

Verder gaat er nog iets gebeuren waar ik je op wil voorbereiden. Als je namelijk gaat groeien dan gaat je ego je zeker in de weg zitten. Het gaat heel hard roepen dat je normaal moet doen, dat je vooral niet moet veranderen en je moet aanpassen aan wat iedereen doet. Belemmerende overtuigingen dus. Die zullen tijdens dit proces steeds weer opkomen. En dit kan heel oncomfortabel voelen. Dit gevoel is misschien ook al bij je opgekomen toen je je aanmeldde? Wees je ervan bewust dat je aan het beginpunt staat van iets totaal nieuws en onbekends. En dan stribbelt je ego tegen! Dit is helemaal normaal. Laat je niet leiden door al die belemmeringen. Ga elke keer weer terug naar jouw grote verlangen en werk daar stap voor stap naar toe.

Wat ook kan gebeuren is dat soms dingen eerst slechter gaan voordat ze veel beter gaan. De breakdown before the breakthrough noem ik dat. Maar blijf ook dan in beweging, houd vertrouwen in het proces en neem je dromen serieus. Ik beloof je dat als je dat doet er mooie dingen gaan gebeuren. 

En weet dat het ook allemaal niet in een keer goed hoeft, een bedrijf bouwen gaat met vallen en opstaan. En van fouten leer je, dat is wat we onze kinderen tenminste vertellen. Dus maak lekker veel fouten, dan leer je ook lekker veel 😉 Het belangrijkste is: blijf in beweging.  Ook al is het elke dag een kleine actie. 

En dan nog iets. Misschien ga je door de modules en denk je: “oh dit weet ik al, dit sla ik maar over”. Weet dat dit een enorme valkuil is. “Weet ik al” is niet voldoende om te groeien. Wil jij dat ideale bedrijf voor jezelf creëren wil ik je uitnodigen om er alert op te zijn als je de gedachte hebt van ‘weet ik al’. Sta dan even stil en vraag jezelf dan af: oké ik weet het al, maar doe ik het ook al? Heb ik het al geïmplementeerd, heb ik het al geëvalueerd en daarna geoptimaliseerd? Je hebt niets voor niets geïnvesteerd, toch? Met dit programma volg je de juiste stappen in de juiste volgorde.

Alles wat je leert kun je voor onbeperkte tijd, dus voor altijd gebruiken. Dat betekent zolang het programma er is houd je toegang en krijg je ook alle updates. Alles kun je downloaden op je eigen pc of laptop. Of gewoon online blijven gebruiken. Je zal ontdekken dat het een systeem is waarvan je eindeloos gebruik kan maken om meer klanten aan te trekken.

 

En dan nog even iets over een natuurlijk neiging die de meeste mensen hebben: jezelf vergelijken met een ander. Maar wat jouw ideale bedrijf is bepaal je zelf. Je hoeft je dus met niemand te vergelijken. Het gaat om jouw dromen en jouw verlangens. Natuurlijk kun je je wel laten inspireren of getriggerd worden door wat anderen bereiken. Dat is alleen maar mooi en stimulerend. Maar er is dus geen perfect plaatje. 

Er is eigenlijk niet een goede manier of beste manier. Wel wil ik je uitnodigen om de volgorde van het programma aan te houden. Elke week ontvang je een nieuwe module in je mail. Dat betekent niet dat je zelf ook dat tempo van een module per week hoeft aan te houden. Jij bepaalt het tempo. 

Bij elke module zit steeds een video met uitleg. Ook krijg je bij elke module een samenvatting, een audio en implementatie-opdrachten. Steeds een concreet overzicht met de acties die je in je eigen bedrijf kan toepassen en implementeren.  En als je wilt mag je nog 100x terugkomen bij een bepaald topic of een bepaalde module, maakt allemaal niet uit. 

Ook haal je het meeste uit dit programma als je zelf goed nadenkt over de keuzes die je kan maken. Ik zal in de modules diverse voorbeelden geven van mijn eigen ondernemerschap en dat van mijn klanten, maar dat betekent niet dat jij exact hetzelfde moet doen. Laat je inspireren om de beste keuzes te maken voor jouw situatie. De kwaliteit van de keuzes bepaalt voor een groot deel je resultaten. 

Heel veel succes! En vergeet niet: You are capable of amazing things!