Vertrouwen

10 tips om het vertrouwen van je partner terug te winnen.

Dit artikel is geschreven vanuit de visie van overspel, maar dit geldt uiteraard voor alle soorten van vertrouwensbreuken. De snelheid en mate van herstel worden meestal bepaald door het gedrag van de overspelige partner en de acties die hij onderneemt. De ontrouwe partner heeft echter meestal geen idee wat hij/zij moet doen, of hoe hij/zij zich… Read More 10 tips om het vertrouwen van je partner terug te winnen.

Geluk

De kracht van doorzetten.

Laat je in deze blog meevoeren door de kracht van doorzetten en de daarbij horende mindset van mijn 2,5 jarig zoontje. Terwijl ik mezelf voortbeweeg door de gangen van het kinderziekenhuis, denk ik aan hoe dit allemaal zo ver gekomen is. Dat een trauma tijdens mijn zwangerschap een, niet mis te verstane, oorzaak is geweest… Read More De kracht van doorzetten.

Geluk

Ik moet just niks.

Ik moet just niks. Mijn motto bij uitstek, als hsp´er! Waarom? Omdat ik niet mee kan en wil gaan met de stroom waar de meeste mensen zich in voortbewegen. Zij proberen vooral de geldende normen en waarden te volgen en niet uit de boot te vallen. Ze willen bij ‘de groep’ horen en de ‘juiste’… Read More Ik moet just niks.

Vertrouwen

Hoe omgaan met onrecht als hoogsensitieve persoon? 6 tips!

Eerst even persoonlijk: Deze ochtend had ik mezelf voorgenomen om verder te schrijven aan mijn boek. Echter houdt een recent voorval over onrecht, mijn gedachten gegijzeld en ik besloot dit eerst neer te pennen. ************************************** Mijn hart stond stil gisteren, toen ik te horen kreeg dat mijn zoontje van 1,5 jaar afgeslagen werd -ja, exact… Read More Hoe omgaan met onrecht als hoogsensitieve persoon? 6 tips!

Geluk

Leef! En niet met mate.

Het leven is eindig, dat weet je wel, toch? Onlangs werd ik helaas weer met dat feit geconfronteerd. Het verlies van iemand die me zeer nauw aan het hart lag, deed me dit wéér beseffen. We kiezen niet waar en wanneer we geboren worden en we kiezen niet wanneer en hoe we sterven. Maar al… Read More Leef! En niet met mate.