Over Sófie

Ik ben Sófie De Bleser, een hoogsensitieve vrouw en mama die positief in het leven staat. Ik heb mijn goed betaalde en prestigieuze baan opgegeven, om als coach op avontuur te gaan in de spannende wereld van het zelfstandig ondernemersschap .Ik ben ruim 3 jaar manager geweest van een bedrijf in het Antwerpse, waar het coachen van medewerkers mijn voornaamste taak was. Ik was verantwoordelijk voor het personeel en de totale organisatie. Tijdens mijn opleiding van Life Coach, vond ik mijn talenten en competenties, die ervoor zorgden dat ik met grote onderscheiding mijn diploma heb behaald.

Mijn praktijk startte ik vanuit mijn eigen behoefte als onderneemster, ik ben dan ook heel blij, dat ik nu die mensen kan helpen die in soortgelijke situaties zitten als mezelf, of in situaties die hen het leven moeilijk maken.

Mijn kracht ligt in mijn ervaringen als onderneemster gecombineerd met life coaching. Ik luister oprecht, laat je uitpraten, breng rust in ons gesprek en stel veel open vragen. Positiviteit en humor zijn belangrijke aspecten en ik werk probleemoplossend, waarbij ons gevoel centraal staat. Ik deel je in mijn kennis en ervaring door het geven van tips en informatie.

… mensen helpen bergen te overwinnen, schept innerlijke vreugde …

 

Spread the word