Snel meer coachees in je coaching praktijk!


Ik weet hoe het voelt om een verschil te willen maken, maar het gevoel te hebben alsof je nergens naartoe gaat.


Dat is de reden waarom ik dit online programma aanbied over hoe je de wereld kan transformeren door coaching.


Een programma dat je wilt gevolgd hebben.

Ja, jij - de coach.
De coach die zoveel te geven heeft, dat je wakker wordt met de vraag: Hoe kan ik nóg meer bijbrengen.

De coach die verlangt om een transformationele impact te maken, terwijl je een overvloedig, voldoening gevend leven voor jezelf wil opbouwen.

Je dromen zijn hoog. Je passie is eindeloos. En je drive is meedogenloos. Dat is waarom je niet zomaar om het even welke coach wil zijn. Je wil een buitengewone succesvolle coach zijn.

Diep vanbinnen, weet je dat je een succesvolle coach kan zijn. Je weet dat je bedoeld bent om zelfs groter te worden dan je nu bent.. Je licht helderder laten schijnen, meer impact creëren en meer levens te transformeren.

Maar je zit vast.

Frustrerend niet?

Misschien heb je:

» Vele coaching opleidingen en trainingen gevolgd om een excellente coach te worden, maar je worstelt om jezelf in de markt te zetten en klanten te overtuigen met jou in zee te gaan; of

» Je hebt een degelijk loon als coach, maar aan de kost dat je de klok rond werkt in de vicieuze cirkel van het uurtje factuurtje leven, zonder de tijd om echt van je leven te genieten; of

» Je worstelt om klanten zich te laten her-inschrijven en zo een consistent inkomen te genereren, waardoor je steeds maar nieuwe klanten dient na te jagen in de plaats van lange termijn klanten te voeden om zich terug in te schrijven in top segment pakketten om zo een diepere, krachtige impact te maken.

Waar je ook bent in je coaching reis, waar je ook mee worstelt, ik wil dat je weet dat gewoon door hier te zijn, een mooiere toekomst voor jou is weggelegd.  Omdat je binnenkort de oplossing hebt om voorbij je blokkades en je coaching business voort te bewegen naar buitengewone niveaus van succes en voldoening.

“Ja, jij kan een buitengewone succesvolle coach worden, buitengewone impact maken en een buitengewoon leven leiden.”

klanten

Beeld je in hoe ongelofelijk fantastisch het zal voelen wanneer je..

Een volgeboekte agenda hebt, met een stabiele stroom aan klanten. Je spendeert niet langer zelf al je uren aan marketing of worstelen om klanten aan te trekken. In de plaats daarvan, ga je meer tijd hebben voor de dingen die je het best kan en waarvan je het meest houd: Coachen en impact creëren. 

Gedaan met het uurtje factuurtje werk (je uren omruilen voor geld) en consistent gaan verdienen wat je echt waard bent. Je hoeft niet meer de klok rond te werken, om bij te geraken. Je creëert nu een consistent inkomen gebaseerd op de impact die je levert, niet de uren die je erin steekt.

Je hebt de juiste mindset en zakelijke tools om jouw coaching business met gemak te laten groeien. Gedaan met de verwarring of overweldiging door een overvloed aan informatie. Met de juiste mindset en zakelijke tools die werken voor coaches, kan jij jouw impact en inkomen telkens naar een hoger niveau brengen.

Je vaardigheden zullen toenemen en je zal meesterschap bereiken als een coach om zo diepere resultaten voor je klanten te creëren. Niet alleen begeef je je op het pad om nieuwe coaching technieken te leren om zo je vaardigheden te vergroten, maar je wint ook nieuwe inzichten om ze op een meesterlijke wijze uit te voeren en diepere resultaten te creëren.

Je voelt je niet langer vastzitten of op het zelfde niveau hangen. Je zal niet alleen je vaardigheden als coach vergroten, maar ook groeien als persoon. Hoe buitengewoner je word, hoe meer je blijvende impact kan creëren voor jouw klanten.

Je gaat meer klanten kunnen verder helpen en een bredere impact creëren door een variëteit aan opwindende diensten en hoogaanstaande pakketten aan te bieden. 

Genieten van een doelbewust, rijk, gebalanceerd leven van je dromen.  Je maakt een écht verschil in vele levens. Je worstelt niet langer om het inkomen te realiseren dat je verlangt. En je coaching praktijk staat je toe om de vrijheid en flexibiliteit om te genieten van een gebalanceerd leven zonder op te offeren wat JIJ nodig hebt om gelukkig en voldaan te zijn.   

“Dit is allemaal mogelijk voor jou en het hoeft geen jaren te duren om daar te geraken. En weet je wat nóg beter is? Het is helemaal niet zo hard of ongrijpbaar als je misschien wel mag denken.

Breek voorbij alle oude mythes die over succes geschreven zijn:

Veel teveel coaches worden tegen gehouden door deze mythes die de maatschappij ons aanleert van jongs af aan. Deze succes mythes houden jou waarschijnlijk ook tegen om jouw volledige potentieel te bereiken.

 Hieronder even de meest voorkomende mythes opgesomd die veel coaches raken en doorbreek ze meteen:

´Doe alsof, tot je het gemaakt hebt.´

DOEN ALSOF gaat in tegen ELKE nerf in het lichaam van een coach. Een coach is gepassioneerd om zijn waarheid te vertellen. Door te werken vanuit deze mythe terwijl je aanstoot neemt aan ´doen alsof´ blijf je het gevoel hebben vast te zitten, verward zijn en gefrustreerd dat je je coaching business niet kan laten groeien op een manier die voor jou aangenaam voelt. Je zal worstelen met het op een authentieke manier contact te maken met potentiële klanten en je ertoe limiteren om diepe resultaten te maken met je klanten.

´Wie succesvol wil zijn, moet afzien.´

Het probleem met dit geloof is dat je aanneemt dat alleen moeilijke dingen je resultaten zullen brengen. Je moet worstelen om resultaten te behalen. Als je vanuit deze mythe werkt, is dit de reden waarom veel coaches blijven vastzitten in de vicieuze cirkel van het betaald worden per uur dat je werkt. Ze werken de klok rond, maar nog steeds genieten ze niet van het inkomen en de levensstijl die ze écht wensen. STOP HIERMEE! Zolang je blijft doen wat je altijd al deed, terwijl je hoopt op een ander resultaat is de definitie van waanzin. Als je gefrustreerd bent van iets te doen wat niet werkt, dan is het tijd om jouw gewoontes aan te passen.

´Dit is mijn ene geheim tot succes.´

Dit hoor ik veel ondernemers beweren. Het lijkt wel of er om de dag weer iemand een nieuw geheim tot succes ontdekt heeft. Terwijl wat ze aanleren van hoge waarde kan zijn, het risico van deze aanpak is dat het je brein kan programmeren om succes buiten jezelf te gaan zoeken, alsof 1 magische stap meteen alles zal oplossen. Wanneer je dan niet meteen resultaten ziet, ren je zoekend weg naar het volgende geheim. In de plaats van te focussen op het verfijnen van je innerlijke grootheid.

Succesvolle coaches zijn ongelofelijk authentiek.

Ze kennen zichzelf door en door. Ze hebben veel een zichzelf gewerkt, en ze weten hoe ze hun krachten het best inzetten en hun zwakheden te navigeren. Hun authenticiteit is enorm aantrekkelijk voor klanten en hierdoor zijn ze sterk in de mogelijkheid om langdurige transformatie bij anderen te creëren

Succesvolle coaches werken vanuit plezier.

Het is niet zo dat ze niet te maken krijgen met uitdagingen. Ze omarmen deze vanuit het plezier dat ze ervaren in hun baan. Ze zijn enthousiast en gemotiveerd en ze genieten van het groeiproces. En het belangrijkst, ze weten wanneer ze iets los moeten laten als het niet goed voelt. Met andere woorden, als je coaching business je geen plezier oplevert, dan is er iets mis.

Succesvolle coaches weten dat er geen externe geheimen of binnenwegen zijn die leiden naar succes. 

Ze weten dat die grootsheid reeds in hen zit. Het is gewoon zaak om deze bewust te gaan ontwikkelen. Dat is waarom ze begerig zijn om te leren op een gedisciplineerde manier zichzelf te ontwikkelen en hun bedrijf naar het volgende niveau te brengen.Na 8 jaar gewerkt te hebben als Life Coach met tal van verscheidene klanten, heb ik geleerd door ervaring dat er 3 cruciale elementen zijn om deze kwaliteiten van een buitengewone coach te ontwikkelen.

 

 

Ontmoet de vrouw achter deze opleiding

 Sófie De Bleser

Mijn praktijk startte ik vanuit mijn eigen behoefte als onderneemster, ik ben dan ook heel blij, dat ik nu die mensen kan helpen die in soortgelijke situaties zitten als ik een aantal jaar terug, of in situaties die hen het leven moeilijk maken. Mijn kracht ligt in mijn ervaringen als onderneemster gecombineerd met 9 jaar ervaring als life coach.

Heeft 9 jaar ervaring als Life Coach in eigen praktijk – Schreef voor weekblad Flair – Zaakvoerster interieurzaak Pand 3

Wat je zal leren in mijn online programma
´Snel Meer Coachees´:

Succesvolle coaches worden niet zo geboren, ze worden bewust gevormd. Om er één te zijn dien je bewust te werken aan je ontwikkeling en deze 3 cruciale elementen beheersen:

JIJ

JOUW METHODIEK

JOUW BEDRIJF

Wie ben jij op deze moment? 

Deze versie van jezelf zal jouw versie van succes definiëren en het aantal kwaliteitsvolle klanten die je aantrekt.

 Jouw huidige versie zal de impact dat je hebt definiëren en de omzet die je genereert in je coaching praktijk. 

Wanneer je naar een hogere versie van jezelf gaat, ga je automatisch diensten verlenen aan klanten van een hoger niveau. 

En die hogere versie van jezelf zal op zijn plaats betere resultaten, meer impact en meer inkomen opleveren.

Dit programma zal je laten zien hoe je op een consistente en vreugdevolle manier, betere versies van jezelf kan creëren om zo buitengewone niveaus als coach te kunnen bereiken.

Jouw methodiek gaat over hoe jij impact hebt op jouw klanten. Hoe je een transformatie creëert in hun leven.

Je methodiek is inclusief de talenten, strategieën, technieken, systemen en aangeboren intelligentie dat je brengt in je coaching sessies, zodat je klanten enorme doorbraken en fantastische resultaten behalen.

Wanneer je toegang krijgt tot een brede reeks van krachtige coaching hulpmiddelen en technieken, dan zal je de mogelijkheid hebben om jouw eigen unieke methodiek te ambiëren om zo jouw klanten een diepgaande ervaring van transformatie te laten ervaren.

Dit programma geeft een krachtige set van coaching technieken vrij om zo een vliegende start te maken om een buitengewone coach te worden.

Het is niet zo dat als je een goede coach bent, dat je dan automatisch succesvol zal zijn, met een winstgevende praktijk.

Coaching is alleen deel van een langs, vertrouwen bouwend proces dat zal leiden tot succes.

Je zal ook contact moeten houden met je klanten buiten de sessies.

Je zal diep in hun gedachten moeten zijn wanneer ze uitdagingen moeten overkomen. Wanneer je dat vertrouwen hebt, alleen dan kan je een krachtige, impact vol bedrijf opbouwen met structuren en systemen dat je toelaten om te werken vanuit zelfvertrouwen en rust. Niet vanuit angst en overweldiging.

Dit programma zal je laten zien hoe je structuren en systemen kan bouwen die de basis zullen vormen van een buitengewone coaching praktijk voor lange tijd.

Hier vertel ik je exact wat je krijgt in het: 

Snel meer Coachees  Programma.

Het is niet gewoon een technische of een louter motivatie gevende opleiding. Er zitten ook geen vage theorieën in. Het is een praktische en actie nemende opleiding waar je telkens opnieuw naar kan terugkeren. Er zitten specifieke structuren, technieken en hulpmiddelen in die je consistent kan gebruiken om zo een reputatie als buitengewone coach tot stand te brengen en een zeer succesvolle coaching praktijk op te bouwen.

Hier leer je:

* Wie jou ideale klant is, die jou energie geeft in plaats van afneemt

* Hoe je in minder dan 25u per week, een stroom van klanten kan krijgen, zelfs al je op vakantie bent.

* In jezelf en je dienst geloven, dat je uniek bent en hoe je het benodigde zelfvertrouwen zal ontwikkelen.

* Hoe je je prijzen kan bepalen, zodat je écht kan leven van je coaching bedrijf.

* Hoe je focus houd op hetgeen wat écht werkt en zo heel weinig tijd verliest aan bijzaken.

*Hoe je aantrekkelijke teksten schrijft op je social media en je website, zodat klanten zich direct
aangesproken voelen.

* Hoe je leert ondernemen, zodat je nooit meer terug hoeft naar een baan als bediende.

* Wat er zeker op je website moet staan, zodat je van je bezoekers, goedbetalende klanten kan maken.

* Hoe je voldoende tijd over houdt voor jezelf, zodat je leuke dingen kan gaan doen en ondertussen toch nog geld verdient.

 

Ja, dit programma zit vol met inzichten, hulpmiddelen en strategieën zodat jij naar het volgende niveau kan gaan met je impact en inkomen.

Maar het wordt nog beter en hier is waarom..

Je krijgt er volgende BONUSSEN bij:

creëer een winners mindset:
Online cursus

In dit programma, leer je, de juiste ondernemers mindset te ontwikkelen. Zodat je vol zelfvertrouwen aan de slag kan gaan of blijven. Je krijgt voor onbepaalde tijd toegang tot dit online programma ter waarde van €950!

reviews op je site:
Cursus

Hier krijg je tips over hoe je een goed review vraagt aan je klant in de vorm van kant en klare templates, die je rechtstreeks naar hen kan sturen.

Online community

Voeg je bij een leuke groep gelijkgestemde ondernemers. Hier heb je online contact met andere tijdens je het programma volgt. Kan je lekker sparren met elkaar en ideeën uitwisselen.

hoe ziet het eruit?

online
(12 weken)

€1950

of betaal €650 in 3 termijnen 

Op jouw eigen tempo, je start wanneer jij wil.

8 modules onbeperkt beschikbaar

Online community voor contact met andere coaches

Volledig online en je kan direct starten

BONUS: Online cursus ´Creëer Snel een Winners Mindset´ ter waarde van €950!

Accepteer jij jouw roeping om een buitengewone succesvolle coach te worden?

Je kan jouw roeping diep vanbinnen voelen. De roeping om die buitengewone coach te worden: om meer mensen te bereiken, om transformerende resultaten te leveren, om een blijvende impact te creëren, en meer.

Je blijft achter met 2 keuzes.

Je kan deze stem negeren, toegeven aan je twijfels en angsten, en excuses in de weg laten staan van wie je écht bedoelt bent om te worden. Maar als je geen actie neemt, dan blijf je vastzitten waar je nu bent – worstelen met je coaching praktijk en gefrustreerd met jezelf.

OF

Je kan de roeping accepteren met een open hart, en NU actie nemen om deze 3 cruciale elementen voor een fantastische coach te ontwikkelen. Wanneer je dit pad kiest, zal je je niet langer voelen vastzitten, en je zal eindelijk de vreugde ervaren van het hebben van een voldoening gevende praktijk waar je van houdt.

Dus, als je naar de next level wil en de impact wil creëren waar je effectief capabel voor bent, het inkomen verdienen dat je verdient en een mooie gebalanceerde levensstijl ervaren,.. Dan is alles wat je hoeft te doen, je vasthouden aan je intenties om een buitengewone coach te worden en ACTIE te nemen met het volgen van deze opleiding.

Geef jezelf de toelating en de moed om je intuitie te volgen en je hart te vertrouwen om de juiste keuze te maken. De toekomstige betere versie van jezelf zal je vandaag dankbaar zijn  voor het kiezen van dit pad van groei, uitbreiding en bijdrage.

online
(12 weken)

€1950

of betaal €650 in 3 termijnen 

Op jouw eigen tempo, je start wanneer jij wil.

12 modules onbeperkt beschikbaar

Online community voor contact met andere coaches

Volledig online

BONUS: Online cursus ´Creëer Snel een Winners Mindset´

Veel gestelde vragen

Jazeker, van zodra je een idee hebt wat je graag wil doen en bereid bent concrete stappen te zetten in die richting, kan je instappen!

Indien je reeds een bedrijf hebt opgestart, maar het loopt niet zoals je wenst. Je hebt nog steeds 101 dingen te doen en je bent nog niet echt doorgebroken. Of misschien twijfel je wel om terug aan de slag te gaan als bediende. Dan is deze boost zeker ook iets voor jou!

Deze maanden worden een te gekke reis naar de beste versie van jezelf. Je gaat absoluut het gevoel krijgen dat je in een nieuwe wereld stapt: je leert op een andere manier kijken naar jezelf en naar de kansen die er voor jouw onderneming liggen. Dat het spannend is, dat je af en toe het gevoel hebt grip te verliezen, dat klopt. Maar weet dat je altijd kan terugvallen op mij, op de informatie die ik met je deel en op support uit de groep. Je gaat mooie stappen zetten, daar ben ik van overtuigd! Je zal ook af en toe geconfronteerd worden met overtuigingen die jou nu nog in je groei belemmeren. Je wordt uitgedaagd om dingen anders te gaan doen, en dat brengt onzekerheid met zich mee. Maar doe je wat je deed, krijg je wat je kreeg. Schrik niet terug voor die onzekerheid. Sterker nog, als je iets heel erg spannend vindt, sta je op het punt om door te breken. En hoe fijn is het om te weten dat je daarin nu de mogelijkheid hebt om echt door te pakken. Geef jezelf over aan het ontdekken van nieuwe mogelijkheden!

De vraag die ik mezelf stel als ik ergens in wil investeren is: ´Wat kost het mij als ik het niet doe?´
Dus wat kost het jou? Tijd, misschien zelfs veel meer geld, je droom leven,..? Wat levert het je op als je het wel doet?

Bekijk het als een investering in jezelf en in jouw ontwikkeling. Je kan met alle info die je krijgt, levenslang verder.

Ja zeker, het zijn opleidingskosten die je kan opgeven bij de Belastingdienst. Als je ondernemer bent kan je ook de btw nog aftrekken.

Wil je hier meer over weten? Raadpleeg dan de website van de Belastingdienst.

Wat mijn klanten zeggen..

Johan B. -Maintenance Coach-

Bedankt Sófie!!

★★★★★
5 5 1
Ik had nooit de stappen durven zetten die ik nu wel heb gedaan. Sowieso was het uitgedraaid op een burn-out of een zware depressie en was ik nog dieper in de put beland. Ik ben volledig open gebloeid en ik ben ervan overtuigd dat de mensen rondom mij dat ook zullen bevestigen. Ik wilde "het roer om te gooien" en het resultaat mag des te meer gezien worden; Ik heb mijn vaste baan na 25 jaar opgegeven en ik leid nu eindelijk het leven dat ik altijd al wilde. Ik heb zelfs mijn ziel "Johan" teruggevonden en ik kan terug van mijzelf houden, dat is toch het begin van alle herstel geweest. Dit allemaal dankzij Sófie´s hulp en inzichten. Ik kon helemaal mezelf zijn bij haar en ze is altijd heel eerlijk geweest in haar antwoorden naar mij toe. Indien nodig stampte ze mij tegen de schenen en daarvoor ben ik haar erg dankbaar. Ze heeft mij doen inzien dat er nu eenmaal moeilijke beslissingen dienen genomen te worden als je wilt dat er iets verandert ten goede. Sófie´s begeleiding gaf mij telkens enorm veel energie om er weer voor te gaan. Het is een fantastische madam en coach en ik raad haar, zonder enige twijfel aan, aan iedereen aan die het moeilijk heeft in zijn of haar zakelijk of privéleven. Ze heeft een zeer belangrijke plaats diep in mijn hart veroverd en niemand of niets zal dat ooit kunnen veranderen. Ik bedank haar duizendmaal voor alles!

Ik doe nu wat ik écht wil!

★★★★★
5 5 1
Ik ben in een goede mindset, nu al een tijdje, waarvoor enorme dank om me mee op het juiste pad te zetten. Super dikke merci voor alles, ik besef nu echt wel hoe waardevol je coaching is!

Zelfstandige worden als Hsp´er

★★★★★
5 5 1
Toen ik voor het eerst een trajct volgde bij Sófie, had ik maar een vaag idee over hoe ik het zelfstandig worden moest aanpakken en wat ik nu juist wou. Na dit traject heb ik hier dankzij haar een duidelijk beeld over. Ik ben ook HSP en ook hier kreeg ik meer inzicht in door Sófie. Dit hielp me ook bij de keuzes die ik moest maken voor mijn bedrijf Pupia. Door de duidelijke rechtdoor en rechtaan aanpak van Sófie voelde ik me vol energie eraan te beginnen en dit gevoel blijf ik behouden.
47582464_2059557087667967_1700033771881229476_n

Pia V. -Coach bij Pupia-

online
(12 weken)

€1950

of betaal €650 in 3 termijnen 

Op jouw eigen tempo, je start wanneer jij wil.

12 modules onbeperkt beschikbaar

Online community voor contact met andere coaches

Volledig online

BONUS: Online cursus ´Creëer Snel een Winners Mindset´