Liefde

De feestdagen

Ah de feestdagen.. Het zou een leuke periode moeten zijn voor iedereen, maar dat is het helaas niet.. Wat denk ik vaak aan de mensen die het écht moeilijk hebben en eenzaam zijn.

De voorbije jaren zorgde ik samen met andere kerst elfjes voor een chique diner voor de armen onder ons (lees daklozen) en de moeders met kinderen die het financieel moeilijk hebben. Een prachtig initiatief van een vriendin. Het was dan groot feest met alles erop en eraan. Ze kregen allen een 3 gangen menu, de kerstman was er en de kindjes werden overladen met pakjes. Wat was het leuk om die glimlach op hun gezichtjes te zien.. Zó ontzettend dankbaar dat ze waren, met een feest dat voor velen van ons vanzelfsprekend is geworden.

Wat zou het leuk zijn, mochten deze mensen ondertussen allemaal een warme thuis gevonden hebben.

Dat hoop ik écht!

  

(enkele sfeerbeelden kerstfeest La Riva voor daklozen en moeders voor moeders)

Dit jaar ben ik geen kerst elf, maar probeer ik toch mijn steentje bij te dragen en mijn warme jassen en kledij te schenken aan diegenen die het nodig hebben. Kerst zou voor iedereen magisch moeten zijn!

2019, is weer voorbij gevlogen. Een prachtig jaar vol met uitdagingen en verrassingen. Zowel in de positieve als negatieve zin. Ik mis wel veel mensen, die ik heel graag zie.. Maar ik probeer te kijken naar wat ik wél heb en anderen helaas niet.. Een dak boven mijn hoofd, een Warm huis en veel liefde in mijn hart. Veel goede vrienden en een lieve familie.

GOUD is het! Ik ben zó dankbaar!

Voor het nieuwe jaar wens ik jou het allermooiste en de goesting om er onvermoeibaar naar op zoek te gaan! X

P.S.: Nog op zoek naar originele cadeautjes?

Neem hier een kijkje: 7 originele cadeautips voor de feestdagen.