Liefde

Jouw goede voornemen voor 2018

Als de voordeur gesloten is, neem ik de achterdeur. Ik heb altijd een plan B. ‘Moeilijk gaat ook’ is mijn zegswijze.
Ik zie altijd nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en nieuwe stappen die ik kan zetten, om ergens te geraken. Om te kunnen leven zonder spijt en alle kansen te grijpen die mijn richting op komen. Ik neem risico’s, kleine en grote. Ik doe ook dingen, die anderen misschien tegen de borst stoten, omdat IK ze wil doen. Omdat IK er het nut van inzie en ik zoek vooral bevestiging bij mezelf. 

Het is mijn leven, toch?

Dit doe ik NU, ik heb dit geleerd, voornamelijk uit mijn eigen fouten. Ik was een krak in het NIET volgen van mijn buikgevoel, in stappen nemen omdat ik dacht dat ze het beste voor me waren en zo anderen tevreden en gerust kon stellen. Ik werd hier diep ongelukkig van en ik had het zelf amper door. Tot die klop van de hamer kwam..

Momenteel stel ik mezelf volgende vragen; Is dit wat ik écht wil? Brengt dit mij waar ik wil zijn? Word ik hier gelukkig van? Is het antwoord ja, dan doe ik het. Pas op, ik overweeg de voor- en nadelen en probeer de risico’s in te schatten, dat wel. Maar ik ga ervoor, voor de volle 200%, altijd. Of het nu gaat over een zakelijke deal of een emotioneel gebeuren. Ik wil vooral geen spijt hebben! 

Hoe ik dit doe en tips hieromtrent, kan je binnenkort lezen in mijn boek

Ik heb geleerd beslissingen te nemen, op basis van mijn gevoel.

Vertrouw jij op je buikgevoel? Zoek jij bevestiging bij anderen? Heb jij spijt van dingen die je -al dan niet- ondernomen hebt? Volg jij nog de regeltjes die anderen voor je bepalen? Zou jij het graag anders willen doen? Is dat misschien een goed voornemen voor 2018? Laat 2018 een jaar worden waarin jij beslist om te leven zonder spijt. Be true to who YOU are en laat dat zich uitten, in hoe jouw leven eruit ziet. Jouw eigen stukje kunst. Een uiting van jouw creatie. Vertrouw op je buikgevoel, je buik is het enige deel van je lichaam dat weet wat goed voor je is. 

Wil jij leren hoe je een leven kan leiden zonder spijt en wil je weten hoe ik het doe? Abonneer je dan op mijn blog en maak kans op een gratis exemplaar van mijn boek!