Geluk

Creëer Snel een Winners Mindset.

In deze blog zal duidelijk worden waarom je niet zonder een Winners Mindset kan.

Het had de mooiste tijd uit mijn leven moeten zijn.. Maar helaas werd het een ware nachtmerrie.. Op de dag dat deze foto getrokken werd, speelde ik alles kwijt. Met alles bedoel ik: mijn partner, mijn hart, de liefde waarvan ik dacht dat het voor eeuwig zou zijn, het huis waar ik woonde, bijna al mijn spullen, mijn geloof, mijn zelfvertrouwen, mijn eigenwaarde, mijn ‘veiligheid’, werk (dus ook inkomsten), mijn toekomstbeeld, mijn gezondheid, mijn ‘geluk’, vriendinnen, kortom mijn wereld..

Een viertal weken lang heb ik me écht laten gaan; ik werd depressief, lag dagenlang met de gordijnen toe in bed, de dagen dat ik uit bed kon deed ik de zotste dingen uit wanhoop,.. Ik wist met mezelf geen blijf meer. Ik liet toe, dat andermans beslissingen, mij gek maakten.

Het voelde alsof ik helemaal niets meer had, zelfs naar die baby in mijn buik kon ik niet uitkijken, ik voelde mij compleet verloren, verlaten en niets meer waard. Ik zou het nooit aankunnen dit leven, vertelde ik mezelf.

Na die 4 weken besloot ik dat het genoeg geweest was. Ik wou er terug bovenop komen, maar hoe?

Ik vertrouwde niet meer op mezelf, laat staan op het leven zelf. Maar ik wist wel 1 ding héél goed en dat was hoe ik het vertrouwen in mezelf diende te herstellen. Wat ik moest doen en zeggen tegen mezelf om mijn eigenwaarde weer op te krikken. Hoe ik weer kon geloven in een toekomst die iets waard was. Dé tool die mijn leven al meermaals gered heeft.

Ik had nooit gestaan waar ik sta vandaag, als ik niet had geweten hoe ik een andere mindset moest creëren voor mezelf, eentje waarin ik mezelf zag winnen i.p.v verliezen. ‍Een mindset die mij door alle struggles in het leven helpt, eender wat er gebeurd is.

Het geeft mij het gevoel dat ik alles aan kan wat er op mijn pad komt. Hiermee wil ik je laten zien, dat eender wat je meemaakt in het leven, je jezelf er kan uithalen. En dat de juiste mindset van LEVENSBELANG is op alle vlakken in je leven.

Vandaar het ontstaan van mijn nieuwste baby:
Creëer Snel een Winners Mindset.

In dit programma heb ik AL mijn kennis en trucjes gestoken, die ook jou gaan helpen om je zelfvertrouwen en eigenwaarde te boosten. Zodat jij telkens kan terugvallen op jouw sterke mentale kracht, indien het leven weer eens tegen zit.

Want als ik het kan, kan jij het ook!

Ja, klinkt goed, wil ik ook!