Liefde, Vertrouwen

Ik moet iets loslaten, help!

Eind vorig jaar besefte ik dat er iets moest veranderen. Wéér was ik mezelf aan het voorbij lopen. Ik deed wat ik altijd al deed, maar dan +1 baby. Het leven verandert constant, er zijn voorziene en onvoorziene dingen die op ieders pad komen. Toch hou ik me graag vast aan hoe het altijd geweest is, loslaten zag ik als falen, maar ik moet leren meebuigen met de wind van mijn leven. Soms kies ik ervoor te negeren waar ik me eerder al van bewust was, tot er iets gebeurd.  Ik word ziek, de zaken gaan slechter of ik raak oververmoeid,..Ik heb geleerd dat als iets mij stress begint te veroorzaken dat het dan de moeite waard is om erover na te denken om het los te laten.

Zoals je ondertussen wel weet ben ik Business Coach voor coaches, maar niet alleen dat. Ik ben ook zaakvoerder van Pand 3, een unieke interieurzaak die ik 4 jaar geleden ben opgestart. Het was altijd al mijn droom om iets in die sector te verwezenlijken, maar dan op een andere manier. Geen IKEA, waar iedereen hetzelfde kan kopen, maar iets kleiners en uniek. Waar alle meubelstukken een verhaal hebben, in een pand met historisch gegeven en een klein beetje mysterie. Een speciaal huis waar je door kan lopen en waar alles te koop is.

Zo gezegd zo gedaan. Nu 4 jaar en een kleuter later, besef ik dat wat ik ooit als hobby zag, tot iets veel groters is uitgegroeid. Veel mensen hebben geen idee wat voor werk er kruipt in het houden van een interieurzaak. De zaak onderhouden, kuisen, meubels inkopen (internationaal dan in mijn geval), ze ophalen en verkopen, klanten aantrekken, site onderhouden, marketing, alle administratie, verzendingen, leveringen,.. Noem maar op! Dit allemaal in men uppie, bovenop mijn andere job..

De perfectionist in mij, wil dit dan ook goed doen. Maar de laatste tijd merkte ik dat ik er minder en minder tijd aan kon besteden. Toch minder dan ik wou en voor ogen had. Omwille van verschillende factoren. Aangezien mijn coachingspraktijk (die ik van maandag tot vrijdag run), zich ook nog steeds aan het uitbreiden is, heb ik uiteindelijk besloten een grote uitverkoop te doen van Pand 3. Ik moet leren loslaten en dan leren omgaan met die veranderingen en beseffen dat ik maar 2 handen heb en 1 hoofd. Niet alleen de meubels en interieurartikelen dien ik los te laten maar ook de emoties die er mee te paar gaan. Het is toch ook ergens een kleine baby, niet?

Dus, ik hou een uitverkoop. (16 & 17 november 2019 EN 7 & 8 december 2019 ben je welkom in de winkel te Ranst, Broechemlei 2) Ondertussen kan je terecht in de webshop, waar je alles nu aan inkoopprijs kan aankopen.
Ik moet even terug mijn prioriteiten op een rij zien te krijgen nu dat prachtige mannetje mijn leven verrijkt.

Groetjes,

De los-later.