Vertrouwen

Wat je kunt doen als je verraden bent.

Telkens wanneer je op iemand rekent die niet aan je verwachtingen voldoet, zal je vertrouwen geschonden worden. En als dat gebeurt dan voel je je gekwetst, bang en boos. Je bent verraden door de persoon die je graag ziet en je hebt het gevoel hem of haar niet meer te kunnen vertrouwen. Je kan je niet voorstellen die persoon überhaupt ooit nog te vertrouwen, en op dit moment wil je misschien niet eens proberen.

Verraad in welke vorm dan ook, geeft ons op één of andere manier het gevoel dat we niets waard zijn.

En ja verraad is verschrikkelijk, ik weet het. Maar weet je, toch is hoop hardnekkig.. Ergens diep in je hart bespeur je een zweem van een mogelijkheid. Misschien, heel misschien hoeft dat wantrouwen dat je voelt niet het einde van je relatie te betekenen. Misschien is het vertrouwen te herstellen. Misschien zal je relatie ooit weer gezond zijn.

Maar aan de andere kant ben je misschien wel bang dat het op dit moment totaal geen zin heeft om überhaupt hoop te hebben. Ik begrijp het. Ik heb dezelfde gevoelens gehad en samen met mij hebben miljoenen andere mensen dit meegemaakt.

Waar ik in die tijd, nadat ik verraden werd, echt behoefte aan had, was aan iemand die mij uit die vreselijke situatie kon leiden waarin ik mij bevond. En ik durf te wedden dat het bij jou niet anders is. Ik verkeerde in een toestand van verwarring en eenzame woede. En daaronder ging een uitzichtloze, kille ellende schuil. Ik had het verdriet van een verward en verdwaald kind dat niets liever wilde dan de weg terug naar huis vinden.

Dus wat doe je nu als je verraden bent? Het antwoord zoeken op deze vragen:

Wat moet ik doen? Waar moet ik naartoe? Hoe moet ik hiermee omgaan? Kan ik deze persoon ooit nog wel vertrouwen? Hoe kan ik dit vertrouwen in godsnaam weer herstellen? En zelfs als ik dat zou kunnen, wil ik deze relatie dan nog wel?

Op al deze vragen zijn er antwoorden en die zijn gemakkelijker te vinden dan je misschien denkt. Als je hier niet zelf uitkomt zal ik je, alles wat je nodig hebt om de antwoorden te vinden, geven. Je kunt kijken wat het beste voor je is, zodat je uiteindelijk uit deze nachtmerrie kan ontwaken. Ook al weet ik, dat je op dit moment denkt dat dat onmogelijk is.

Vaak is het ook een kwestie van je af te vragen of het wel goed is, je vertrouwen in deze persoon te herstellen. Is hij of zij de moeite waard? Of leg ik mijn vertrouwen in de verkeerde persoon? Deze antwoorden zal je vinden, na het lezen van mijn e-book: ´Het geheim van herstel van vertrouwen´. Je kan het eerste hoofdstuk gratis downloaden! Vul onder de video je gegevens in en krijg het direct per mail naar je toegezonden.

Ik hoop dat je dit boek mag ervaren als kennis dat je in staat stelt de juiste beslissing te nemen en je gerust te stellen dat je niet gek of dom bent als je beslist om samen verder te gaan. Dat je leert om alles van op een afstand te bekijken, maar uiteindelijk met heel je hart achter jouw beslissing staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *