Geluk

Ken jij mijn nieuwe school al?

Het was lang mijn droom om een school op te starten. Een school waar je alles kan leren wat je niet in het  ´gewone´ onderwijs leert. Zoals bijvoorbeeld onderstaande levensvragen:

Hoe leer ik andere mensen vertrouwen?
Wat moet je doen om zo lang mogelijk gezond te blijven (mentaal en fysiek)?
Hoe blijf je positief denken in elke situatie?
Hoe leer ik om assertief te zijn?
Hoe bouw ik mijn zelfvertrouwen op?
Hoe leer ik omgaan met mijn hoogsensitiviteit?
Hoe leer ik de juiste beslissingen te maken?
Wat kan ik goed, vind ik belangrijk en leuk om te doen?
Wie ben ik en wat wil ik?
Wat is geluk en hoe word ik gelukkig?
Wat zijn goede relaties en hoe ga ik deze aan?

Aangezien dromen er -naar mijn mening- zijn om uit te komen, presenteer ik jullie hierbij mijn gloednieuwe Life & Business Academy!

Dit betreft een online platform, waar ik je alles probeer mee te geven voor een gelukkig en succesvol leven. Waar ik je de antwoorden geef op bovenstaande vragen en je leer om te gaan met bepaalde situaties, jezelf en anderen.

Ik heb deze school opgestart speciaal voor de hoogsensitieve persoon, omdat die vaak nog onbegrepen is in deze wereld en het begrip ´hoogsensitiviteit´ nog steeds niet zo gekend is.(Uiteraard kan de niet-hoogsensitieve persoon ook veel baat hebben bij deze programma´s.)

Iedereen verdient een gelukkig en succesvol leven. Veel dingen hebben we zelf in de hand, maar dit hebben we niet geleerd op school. Vandaar dat ik speciaal voor al die punten die maken dat je gelukkig en succesvol kan zijn in het leven, programma´s heb opgesteld met leerstof die je kan toepassen in je huidige leven, wanneer je maar wil.

Stap voor stap neem ik je mee en leg ik je duidelijk uit wat je moet doen om zo gelukkig en succesvol mogelijk te zijn in het leven. Of je nu werknemer bent of ondernemer, er zullen programma´s zijn waar iedereen baat bij heeft ze te volgen. Ze zijn uitgebouwd om voor jezelf als hoogsensitief persoon een leven te creëren waar je altijd al van gedroomd hebt!

Mijn eerste programma ´Nooit meer onzeker´(voor het opbouwen van meer zelfvertrouwen en het verhogen van je eigenwaarde in slechts 6 weken!) kan je nu reeds aankopen in voorverkoop!

Welkom!